Kezdőlap    Egészségmegőrzés    Antioxidánsok   

Multi-Flora ProBio

Elérhetőség: Raktáron

 
12.89 € 15.47 €

30 kapszula

 

Több törzsű élőkultúra-kombináció (4 milliárd erősségű):

8 különböző élő kultúra kombinációja, amely kapszulánként 4 milliárd életképes szervezetet biztosít:

Lactobacillus Casei, Lactobacillus Rhamnosus, Bifidobacterium Breve, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Longum, Bifidobacterium Infantis, Lactobacillus Bulgaricus.

Hozzáadott cukrok, mesterséges aromaanyagok vagy színezékek nélkül ez az étrend-kiegészítő alternatívát jelent a cukros joghurtokhoz és az élő kultúrákat tartalmazó joghurt italokhoz.

Emberi kompatibilis baktériumtörzseket tartalmaz, amelyek epe- és savtűrőek, nagy tapadási képességgel rendelkeznek.
Nem kell hűteni.
Ha ezt az élő baktériumot egyedül veszik (ellentétben más emésztőrendszeri kiegészítőkkel), kezdje el nagyobb mennyiségű 3-4 kapszula bevitelével, ossza el a nap folyamán, egészen 2-4 hétig. Ezután a bevitelt 1 kapszulára kell csökkenteni, napi 1-2 alkalommal.

A legjobb eredmény akkor érhető el, ha: más emésztőrendszeri kiegészítőkkel és bélkészítményekkel kombinálják, és folyamatosan 2-3 hónapig veszik, a javult étkezési szokásokkal együtt.

Nem igényel hűtést.

MEGJEGYZÉS: Az edényekbe tartozik egy kis, élelmiszer-kategóriájú jóváhagyott tasak, amely biztosítja, hogy a terméket a használatba vétel előtt nem érinti a nedvesség. Amint a tasakon kiibontja, ezt nem szabad megenni.
Vegetáriánusok számára alkalmas 

Allergiával kapcsolatos tanácsok: Maltodextrin (nem GMO). Szója és tej nyomait tartalmazza (ezeket a baktériumok növekedési táptalajában használják) olyan szinten, amely nem befolyásolhatja a laktóz intoleranciát szenvedőket.

Scroll

NAME

IMG
PRICE