Kezdőlap    Egészségmegőrzés    Immunrendszer támogatása   

Multi-Mushroom Organic Complex

Elérhetőség: Raktáron

 
21.09 € 25.31 €

90 kapszula

Biogomba és gyógynövény-komplex:

Szerves gomba immunitás erősítő keverék: Maitake, Reishi, Shiitake, Oroszlán mané, Chaga PLUS Astragalus gyökér, Acerola gyümölcs és fekete bors keverékével - mindezt egy kényelmes kapszulában, fontos tápanyagokat (például C-vitamint és vegán D-vitamint) biztosítva.

Elsődleges immunitási tulajdonságai mellett (a tudomány által alátámasztva) ez a speciális komplex mindent támogat az energiától kezdve a sejtek oxidatív stressz elleni védelméig.

Az ebben a táplálékkiegészítőben használt összetevőket a Talajszövetség biogazdálkodásban tanúsította, vagyis nem használtak mérgező növényvédő szereket vagy műtrágyákat, amelyek "tiszta" terméket eredményeztek.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működésének fenntartásához. Ez hozzájárul a vér, a csontok, a porc, az íny, a bőr és a fogak normál működéséhez a normál kollagénképződéshez, a normál energiatermelő anyagcseréhez, az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkcióhoz, a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez, a fáradtság és a fáradtság csökkentése, az E-vitamin redukált formájának regenerálása és növeli a vas felszívódását.

1 kapszulát kell bevenni napi 1-3 alkalommal, vagy szükség szerint.
Vegetáriánusok és vegánok számára használható Organic - regisztrált a Talajszövetségnél Tejmentes Gluténmentes

Scroll

NAME

IMG
PRICE