Kezdőlap    Egészségmegőrzés    Immunrendszer támogatása   

InternaCALM

Elérhetőség: Raktáron

 
14.06 € 16.87 €

30 capsules

Saccharomyces boulardii élesztő (5 milliárd erősségű) PLUS immunitás, gyulladáscsökkentő és nyálkahártya-támogatás:

Ez a Saccharomyces boulardii élesztőkészítmény kapszulánként 5 milliárd mikroorganizmust, valamint olívalevél-kivonatot (150 mg olajlevél-pornak felel meg, ebből 0,60 mg oleuropein), biotint és D3-vitamint tartalmaz.

A Saccharomyces boulardii egy élesztő, amelyet eredetileg a licsi gyümölcséből nyernek. Ez egy mikroorganizmus, amely nagyban különbözik a többi ismert fajtól, például a acidophilus és a bifidobacterium baktérium törzsektől.

A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és az egészséges gyulladásos válaszhoz, a kalcium és foszfor normál felszívódásához / felhasználásához, a normál vér kalciumszinthez, a normál csontok fenntartásához, az izomműködés fenntartásához, a normál fogak fenntartásához, szerepet játszik a sejtosztódás folyamatában, és szükséges a gyermekek csontok normál növekedéséhez és fejlődéséhez.

A biotin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcseréhez, az idegrendszer normál működéséhez, a normál makroelemek anyagcseréhez, a normál pszichológiai funkcióhoz, a haj és a bőr normál működéséhez, valamint a normál nyálkahártyák fenntartásához.


Vegyen be 1 kapszulát, napi 1-3 alkalommal étkezés előtt vagy az utasítások szerint. Naponta akár 6 kapszula.

Ez a termék szobahőmérsékleten stabil, de a frissesség megőrzése érdekében hűthető.

MEGJEGYZÉS: Az edényekbe tartozik egy kis, élelmiszer-kategóriájú jóváhagyott tasak, amely biztosítja, hogy a terméket a használatba vétel előtt nem érinti a nedvesség. Amint a tasakon kijelenti, ezt nem szabad enni.
NEM alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára 
Tejmentes Gluténmentes

Scroll

NAME

IMG
PRICE