Kezdőlap    Egészségmegőrzés    Antioxidánsok   

Collagen Ultra Beauty

Elérhetőség: Raktáron

 
21.09 € 25.31 €

60 kapszula

Tengeri kollagén szépség komplexum

A kollagén a szervezetben egy komplex strukturális protein, de ez a speciális formula nem csupán a kollagént nyújt. A tengeri kollagén testreszabott kombinációját, valamint egy okos vitamin-, ásványi-, gyógynövény- és tápanyag-komplexet tartalmaz, amelyet úgy terveztek, hogy belülről működjön, hogy sejtes szinten megvédje a testet az öregedés és az oxidatív stressz ellen.

Ezeket az összetevőket és hatásaikat a tudomány támasztja alá, célzott táplálékkiegészítőket kínálva az egészség és a szépség egyaránt.

Tengeri kollagén:
A táplálékkiegészítő elsődleges összetevője a tengeri kollagén, amelyet tengeri forrásokból nyernek - széles körben tekintik a legmagasabb minőségű és leginkább biológiailag hozzáférhető kollagénforrásnak. Ezt kiegészíti a kézzel válogatott vitamin-, ásványi-, gyógynövény- és egyéb tápanyag-szövetségek bevonása.

Vitaminok:
B3-vitamin (niacin), C-vitamin, E-vitamin és biotin.

Ásványok:
Szilícium-dioxid, cink, réz és szelén.

Gyógynövények és egyéb tápanyagok:
Gránátalma, hialuronsav (biztosítja az ellaginsavat), grapefruitmag, rozmaringlevél, fenyőkéreg, asztaxantin.

További információ az összetevőkről:

A biotin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcseréhez, az idegrendszer normál működéséhez, a normál makroelemek anyagcseréhez, a normál pszichológiai funkcióhoz, a haj és a bőr normál működéséhez, valamint a normál nyálkahártyák fenntartásához.

A B3-vitamin (niacin) hozzájárul a normál pszichológiai működéshez, a normál energia-előállító anyagcseréhez, az idegrendszer normál működéséhez, a normál nyálkahártyák fenntartásához, a normál bőr fenntartásához, valamint a fáradtság és a fáradtság csökkentéséhez.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működésének fenntartásához. Ez hozzájárul a vér, a csontok, a porc, az íny, a bőr és a fogak normál működéséhez a normál kollagénképződéshez, a normál energiatermelő anyagcseréhez, az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkcióhoz, a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez, a fáradtság és a fáradtság csökkentése, az E-vitamin redukált formájának regenerálása és növeli a vas felszívódását.
Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

A cink hozzájárul a normál DNS-szintézishez, a normál sav-bázis anyagcseréhez, a normál szénhidrát anyagcseréhez, a normál kognitív funkcióhoz, a normál termékenységhez és a szaporodáshoz, a normál makroelemek anyagcseréjéhez, a zsírsavak normál anyagcseréjéhez, az A-vitamin normál anyagcseréjéhez, a normál fehérje szintézishez, a normál működés fenntartásához. csontok, a normál haj, köröm és bőr fenntartása, a vérben a normál tesztoszteron szint fenntartása, a normális látás fenntartása, az immunrendszer normális működése, a sejtek védelme az oxidatív stressz ellen, és ez szerepet játszik a a sejtosztódás folyamata.

A réz hozzájárul a normál kötőszövetek fenntartásához, a normál haj pigmentációhoz, a bőr normál pigmentációjához, a sejtek védelméhez az oxidatív stressztől, az immunrendszer normál működéséért, az idegrendszer normál működéséért, a normál energiatermelő anyagcseréért és a normál vas szállításához a test.
A szelén hozzájárul a normál haj fenntartásához, a normál körmök fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a pajzsmirigy normális működéséhez és a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

Vegyen be egy-két kapszulát naponta, lehetőleg étkezés közben.

Tejmentes gluténmentes allergia-tanácsok: Hal allergiájú személyek számára nem alkalmas.

Scroll

NAME

IMG
PRICE