Kezdőlap    Egészségmegőrzés    Méregtelenítés   

SPOREgone

Elérhetőség: Raktáron

 
16.41 € 19.69 €

60 kapszula

Gyomor-bélrendszer kombinációja kaprilsavval, gyógynövényekkel, baktériumtenyészettel és más tápanyagokkal:

Ez az étrend-kiegészítő 16 élelmiszer-alapú, gyógynövény- és baktériumtenyésztő kombinációt tartalmaz:

Magnézium-kaprilát por; Vegetáriánus kapszulahéj: hidroxi-propil-metil-cellulóz (HPMC); Fokhagyma Pdr; Csomósodásgátló szer: magnézium-sztearát (növényi forrás); Aloe Vera Ext (200: 1); Kvercetin-dihidrát Pdr; Bifidobacterium Bifidus Pdr; Lactobacillus Acidophilus Pdr; Szegfűszeg Bud Pdr; Grapefruit Seed Ext (5: 1); Kakukkfű Pdr; Cink-citrát; Glükózamin-hidroklorid (növényi forrás); Rosemary Leaf Ext (10: 1); Cékla Ext (5: 1); Cinnamon Ext (5: 1); Oregano Ext (4: 1).

A glükózamin egy aminocsukor, amelyet a test természetesen termel. A tengeri kagylókból is megtalálható, vagy laboratóriumban elkészíthető. A glükózamin-hidroklorid a glükózamin számos formájának egyike, és az ebben az étrend-kiegészítőben található glükózamin-HCL növényi eredetű.

A Lactobacillus acidophilus és a Bifidobacterium bifidum baktériumkultúrák, amelyek további forrást jelentenek a mikroorganizmusok számára, amelyek természetesen megtalálhatók az emésztőrendszerben. Ez a termék kapszulánként 100 millió aktív tenyésztést eredményez.

A cink hozzájárul a normál DNS-szintézishez, a normál sav-bázis anyagcseréhez, a normál szénhidrát-anyagcseréhez, a normál kognitív funkcióhoz, a normális termékenységhez és a szaporodáshoz, a normál makroelemek anyagcseréjéhez, a zsírsavak normál anyagcseréjéhez, az A-vitamin normál anyagcseréjéhez, a normál fehérje szintézishez, a normál fenntartáshoz csontok és az immunrendszer normál működése.

Legjobb alacsony élesztő- és alacsony cukortartalmú étrenddel együtt.

Vegyen be 1 kapszulát, naponta 1-3-szor, lehetőleg étkezés közben.
Vegetáriánusok és vegánok számára alkalmas. Tejmentes, gluténmentes Kosher

Scroll

NAME

IMG
PRICE