Kezdőlap    Covid-19   

Koronavírus gyorsteszt (25db)

Elérhetőség: Raktáron

 
285.72 €

CLUNGENE COVID-19 RAPID TESZT

 

A KORONAVÍRUS GYORSTESZTEK IGENIS MEGBÍZHATÓAK ÉS FONTOS SZEREPÜK VAN A VÍRUS ELLENI VÉDEKEZÉSBEN!

Az általunk forgalmazott Koronavírus gyorsteszt laboratóriumi vizsgálatokkal igazoltan megbízható, bőven teljesíti a gyorstesztek által elvárható pontosságot! Az eredmények statisztikai összevetése azt mutatta, hogy a teszt szenzitivitása 87,01%, specificitása 98,89%, pontossága 93,41%

A TERMÉK RENDELKEZIK AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI ÉS ÉLELMISZER EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET (OGYÉI) ÁLTAL KIÁLLÍTOTT HATÓSÁGI BIZONYÍTVÁNNYAL.

Már számos intézmény és vállalat használja az általunk forgalmazott Clungene® COVID-19 IgG/IgM Gyorsteszt Kazettát, ezek között kiemelnénk hogy a magyarországi Orvostudományi Karokat működtető egyetemek többsége mellet a legtöbb Koronavírus tesztet végző magánkórház is ezt a típust használja. Továbbá több nagyvállalat és egészségügyi intézmény választotta és folyamatosan használja.

A COVID-19 GYORSTESZT SZEROLÓGIAI VIZSGÁLATNAK MINŐSÜL ÉS TÁJÉKOZTATÓ JELLEGGEL INFORMÁCIÓVAL SZOLGÁL AZ ESETLEGES FERTŐZÖTTSÉGÉRŐL.

A teszt további fontos előnye az, hogy az enyhe tünetekkel vagy akár tünetmentesen lezajlott fertőzés után igazolja a vírus korábbi jelenlétét. (Erre legkorábban a fertőződést követő 3. héttől lehet számítani.) Ilyen esetben a fertőzésből már kigyógyult személy – a szükséges óvintézkedések szigorú betartása mellett – már visszatérhet a munkához. 

A teszt elvégzését szakorvos, üzemorvos, vagy ilyen szolgáltatást nyújtó szolgáltató (üzemegészségügyi szolgálat) szakemberei végezhetik.

IDŐTARTAMA KB. 15 PERC.

 

A mi gyártónk, a Clungene Co., több mint 1000 féle mikrobiológiai teszt anyagot és készterméket gyárt, óriási cég, az egyik legnagyobb Kínában. A mi beszállítónk és partnerünk exkluzív disztribútora Magyarország területén. Európában Belgium, Németország, Hollandia, Olaszország, Litvánia, Egyesült Királyság, Svájc, Spanyolország, Románia, Dánia, Franciaország, Lengyelország, Svédország, Portugália, Írország, Észtország, Bulgária és Törökország vásárolt már a gyár tesztjeiből.

 

 

 

Gyártó

Neve, címe: Hangzhou Clongene Biotech Co., Ltd. No.1 Yichuang Road, Yuhang Sub-district, Yuhang District, 311121 Hangzhou, Kína
Honlapja: http://en.clongene.com/
Tanusítványai: EN ISO 13485:2016; ISO 45001:2018; ISO 9001:2015; ISO 14001:2015;
Hivatalos EU képviselete: Shanghai International Holding Corp.GmbH (Europe) Eiffestrasse 80, D-20537 Hamburg, Németország

EU és hazai regisztráció

A terméket EU regisztrációja: A hatályos EU-n belüli szabályozás értelmében az EU-n belüli regisztrációt a Hivatalos EU Képviselő végezte el az EURAMED és DIMDI rendszerekben regisztrálásra került.
EU regisztráció dátuma: 2020. március 22. (a német hatóságok által)
EU regisztráció száma Magyarországi regisztráció: DIMDI és EUDAMED DE/CA05/IvD-238321-1330-00 OGYÉI által
A Mo-i regisztráció dátuma: 2020. március 23.
Mo-i regisztrációs szám: OGYÉI HU/CA01/17106/20

Egyéb információk, megbízhatóság

Az eszköz típusa: Laterális tesztcsík immunkromatográfiás gyorsteszt kazetta
Célpont: IgM és IgG
Célpontonkénti specificitás: IgM: 98,89%; IgG: ld. alább!
Célpontonkénti érzékenység: IgM: 87,01%; IgG: 97,40% (77, már a gyógyulási fázisban lévő [COVID- 19-re nézve pozitív] pácienst megvizsgálva) 4-30 oC között
Eltarthatóság: előírt körülmények között: 2 év

Scroll

NAME

IMG
PRICE