Kezdőlap    Egészségmegőrzés    Immunrendszer támogatása   

Turbo Brain

Elérhetőség: Raktáron

 
22.28 € 26.73 €

60 kapszula

Mentális teljesítmény, PLUS energia és immunitás támogatása:

Szuperkoncentrált étrend-kiegészítő az agy számára - és még sok más!

Ez az egyedülálló és átfogó formula speciális gyógynövény-, vitamin- és ásványi összetevők kombinációját tartalmazza, amelyek támogatják mind a kognitív funkciókat, mind az energiaszintet, értékes értékes táplálkozási energiát biztosítva az agyadnak és a testnek - a tudomány támogatásával (lásd alább).

Vitaminok és ásványi anyagok:
Cink, B12-vitamin (cianokobalamin), B3-vitamin (niacin), B5-vitamin (pantoténsav) és folsav (folát).

Szinergikus növényi és egyéb tápláló szövetségesek:
Koreai Panax ginzeng, guarana, Bacopa monnieri, ginkgo levél, Ashwagandha, zöld tea (95% polifenolok), vízmentes koffein, L-teanin, L-tirozin, N-acetil-L-karnitin, rozmaringlevél, DHA, kolin, foszfatidilkolin, fahéj , kurkumin, foszfatidil-szerin és fekete bors.

Ez egy nagyon bonyolult formula a legtöbb többi versengő termékhez képest, és mégis kiváló érték!

További információ az összetevőkről:

A cink hozzájárul a normál DNS-szintézishez, a normál sav-bázis anyagcseréhez, a normál szénhidrát anyagcseréhez, a normál kognitív funkcióhoz, a normál termékenységhez és a szaporodáshoz, a normál makroelemek anyagcseréjéhez, a zsírsavak normál anyagcseréjéhez, az A-vitamin normál anyagcseréjéhez, a normál fehérje szintézishez, a normál működés fenntartásához. csontok, a normál haj, köröm és bőr fenntartása, a vérben a normál tesztoszteron szint fenntartása, a normális látás fenntartása, az immunrendszer normális működése, a sejtek védelme az oxidatív stressz ellen, és ez szerepet játszik a a sejtosztódás folyamata. Kattintson ide és ide az EFSA tudományos véleményeihez.

A B12-vitamin (cianokobalamin) hozzájárul a normál energiatermelő anyagcseréhez, az idegrendszer normál működéséhez, a normál homocisztein anyagcseréhez, a normál pszichológiai funkcióhoz, a vörösvértestek normál képződéséhez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a fáradtság csökkentéséhez, és szerepe a sejtosztódás folyamatában.

A B3-vitamin (niacin) hozzájárul a normál pszichológiai működéshez, a normál energia-előállító anyagcseréhez, az idegrendszer normál működéséhez, a normál nyálkahártyák fenntartásához, a normál bőr fenntartásához, valamint a fáradtság és a fáradtság csökkentéséhez.

A B5-vitamin (pantoténsav) hozzájárul a normál energiatermelő anyagcseréhez, a normál mentális teljesítményhez, a szteroidhormonok, a D-vitamin és néhány neurotranszmitter normál szintéziséhez és anyagcseréjéhez, valamint a fáradtság és a fáradtság csökkentéséhez.
A folsav hozzájárul a normál pszichológiai funkcióhoz, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a fáradtság csökkentéséhez, a normál homocisztein anyagcseréhez, a normál aminosav szintézishez, a normál vérképződéshez, a sejtosztódás folyamatához és az anyai szövetek növekedéséhez a terhesség alatt.


Vegyen be 2 kapszulát egy pohár vízzel. A legjobb eredmény elérése érdekében 45 perccel étkezés előtt vagy 90 perccel étkezés után vegye be. Legfeljebb 6 kapszula naponta.
Vegetáriánusok számára alkalmas Gluténmentes allergia-tanácsok: Tejet és szóját tartalmaz.

Scroll

NAME

IMG
PRICE