Kezdőlap    Egészségmegőrzés    Antioxidánsok   

WATERgo

Elérhetőség: Raktáron

 
14.72 € 17.67 €

90 kapszula


Lectrolit, hormon és folyadék fenntartó keverék: Gyógynövények, vitaminok és ásványi anyagok keveréke: lucerna por, borókabogyó por, zeller por, pitypang levél kivonat, moszat moszat, csalánlevél por, petrezselyem levél por, retek por, vízitorma por, magnézium-oxid és piridoxin-HCL.

A B6-vitamin hozzájárul: a hormonális aktivitás szabályozásához, valamint a normál cisztein szintézishez, a normál energiatermelő anyagcseréhez, az idegrendszer normál működéséhez, a normál homocisztein anyagcseréhez, a fehérje és glikogén normális metabolizmusához, a normál pszichológiai funkcióhoz, a vörösvértestek normál kialakulásához. , az immunrendszer normál működése, valamint a fáradtság és a fáradtság csökkentése.

A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúlyhoz, a fáradtság és a fáradtság csökkentéséhez, a normál energiatermelő anyagcseréhez, az idegrendszer normál működéséhez, az izomműködéshez, a fehérje szintéziséhez, a normál pszichológiai funkcióhoz, a normál csontok és fogak fenntartásához, és szerepe a sejtosztódás folyamatában.

 

Vegyen be 2 kapszulát (1 adag), napi 1-3 alkalommal étkezés előtt vagy az utasítások szerint. V

egetáriánusok és vegánok számára alkalmas Tejmentes, gluténmentes Kosher által jóváhagyott figyelmeztetések és allergiás javaslatok: Zellert, egyéb esernyőféléket vagy ezekből készült termékeket tartalmaz.

Hosszú távú 12 mg vagy annál nagyobb B6-vitamin bevitel enyhe bizsergést és zsibbadást okozhat.

Scroll

NAME

IMG
PRICE