Kezdőlap    CBD termékek   

CandroBalm

Elérhetőség: Raktáron

 
58.42 €
Amennyiben Fan klub tag vagy, a tagsági kártyákért kapott pontjaid felhasználhatod a termék vásárlásakor.
Klubkártyát a "Kedvezmény kártya" gombra kattintva szerezhetsz be.

Így a termék ára:
41.91 € + 45 Pont
A termék megvásárlásához nem rendelkezel elég ponttal.
Töltsd fel egyenleged.

Kedvezmény kártya

Nyugtató megkönnyebbülést érez  a természetes növényi olajok, az adaptogén gyógynövények és az egyensúlyozó CBD99 mélyen hidratáló keveréke által. Ez a fényűző testbalzsam táplálja a száraz bőrt, serkenti az izmokat és enyhíti az ideiglenes kellemetlenségeket.

Az adaptogének gyógynövények nem toxikus gyógynövények, amelyek normalizálják és kiegyensúlyozzák a testet, és elősegítik a homeosztázis kialakulását. Az adaptogének megvédik a testet a stressz toxikus hatásaitól is.

A CBD99 extrahálása szabadalmaztatott extrakciós eljárással történik, amely megóvja a molekulát a denaturációtól a folyamat során, és biztosítja a lehető legnagyobb bioaktivitást.

Elkötelezettek vagyunk a fenntartható mezőgazdaság mellett, alapanyagok beszerzését csak peszticidek és herbicidek nélkül termesztett nem GMO-növényekből nyerjük.

Kiszerelés: 60 ml

Adagok. tartályonként 30 adag

THC: 0% THC, THC mentes

Összetevők: Helianthus Annus (napraforgó) mag, olaj, Prunus Dulcis (mandula) olaj, Cera Alba (méhviasz), Candelilla / Jojoba / Rice Bran Polyglyceryl-3-észterek, Gliceril-sztearát, Kendermagolaj, Pálmagyümölcs-olaj (Fenntarthatóan forrása), Cetearyl-alkohol , Nátrium-sztearoil-laktilát, Polygonum Multiflorum gyökérkivonat, Achyranthes Bidentata levendulaolaj, CBD99 HEMP OIL (organikus ipari kenderből)

Címke :CandroBalm német, CandroSportBalm német, fehér címke Sport, fehér címke

 

Melegítsen a tenyérben és masszírozza be a bőrt.

Csak külsőleg. Tartsa távol gyermekektől. Kerülje a szembe jutást. Ne használja nyílt vágásoknál vagy sebeknél. Irritáció vagy kellemetlenség esetén abba kell hagyni a felhasználást.

Ez a termék nem gyógyszer.

A termék THC-mentes és nem pszichoaktív.

Scroll

NAME

IMG
PRICE