Kezdőlap    Egészségmegőrzés    Diétás termékek   

WheyNourish (Chocolate Flavour)

Elérhetőség: Raktáron

 
24.04 € 28.85 €

600g powder
Nutritional information per 100g
Energy - 1510kJ/361 kcal
Fat - 5.2g
of which saturates 4.0g
Carbohydrate - 4.0g
of which sugars 3.2g
Fibre - 2.2g
Protein - 73.3g
Salt – 0.49g

Tejsavó-fehérjepor (csokoládé aroma):

Finom csokoládé ízesítésű savófehérje-kiegészítő, kiváló minőségű savófehérje-koncentrátum és savófehérje-keverék keverékéből származik.

Csak a legmagasabb fokú, hormonmentes tejet használták fel, amelyet az EU és a brit tehenek származnak - nem tartalmaznak GMO-kat vagy más „nasties” - és ez 22 g fehérjét biztosít 30 g adagonként.

A kiváló aminosavprofil biztosítása mellett gondoskodtunk arról is, hogy ennek a savópornak az használata ízletes, gondtalan élmény - egyszerűen adjunk hozzá vizet, juiceot, tejet vagy bármilyen más folyadékot az Ön által választott ízletes fehérjefokozáshoz, amely edzés előtt vagy után, vagy a nap bármely szakában, fehérjeben gazdag snackként használható.

A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez, az izomtömeg fenntartásához és a normál csontok fenntartásához.
Táplálkozási információk 100 g-onként
Energia - 1510kJ / 361 kcal
Zsír - 5,2 g
ebből telített 4,0 g
Szénhidrát - 4,0 g
ebből cukrok 3,2 g
Rost - 2,2 g
Fehérje - 73,3 g
Só - 0,49 g
Napi 1 - 3 adag (halmozott gombóc), szükség szerint.

Keverés folyadékokkal:
1 kanál (30 g) hozzáadása egy nagy pohárhoz (200 ml) vízhez, gyümölcslé, tej vagy más folyadékhoz. Ezt ezt követően villával vagy turmixgéppel kell keverni a keveréshez.

Lehetséges felhasználások:
Ez a savófehérje por felhasználható edzés előtt, edzés után vagy egyszerűen ízletes protein rázásként a nap bármely szakában.
Vegetáriánusok számára megfelelő. Gluténmentes Nem tartalmaz: GMO-kat, hormonokat, műfestékeket vagy édesítőszereket. A legmagasabb minőségű tej csak az EU és a brit tehenekből származik. Allergiával kapcsolatos tanácsok: Tejet és szóját tartalmaz.

Scroll

NAME

IMG
PRICE