Kezdőlap    Egészségmegőrzés    Immunrendszer támogatása   

Happy-Flex Combination

Elérhetőség: Raktáron

 
18.72 € 22.47 €

60 kapszula

Kollagén, csont és porc támogató formula:

A porc és a csontok egészsége fontos a hosszú távú életképesség szempontjából.

Ezt az étrend-kiegészítőt úgy alakították ki, hogy a glükózamin-HCL, metil-szulfonil-metán (MSM), C-vitamin és más növényi és élelmiszer-alapú összetevők testreszabott kombinációját biztosítsa, beleértve: kurkuma kivonat (95% kurkumin), csalánlevél, Montmorency cseresznye, Panax ginzeng, almaecet-por, bromelain, kosár gyógynövény, moszat, papain, csipkebogyó és gyömbérgyökér - mindezt egy könnyen átvehető receptben!

Különleges támogatást nyújt a kollagénképződéshez, valamint a porc és a csontok normál működéséhez.

A kollagén egy strukturális protein, amely a test számos kötőszövetében megtalálható, ideértve a csontokat, porcot, ínyeket, bőrt, ingokat és ereket. A C-vitamin együtt jár a kollagén szintézisében. Hozzájárul a normál kollagénképződéshez az erek, csontok, porc, íny, bőr és fogak normál működéséhez. Hozzájárul az immunrendszer normál működésének, valamint a normál energiatermelő anyagcserének, az idegrendszer normál működésének, a normál pszichológiai funkciónak, a sejtek oxidatív stressz elleni védelmének, a fáradtság és a fáradtság csökkentésének, az az E-vitamin csökkent formája és növeli a vas felszívódását.

A glükózamin egy aminocsukor, amelyet a test természetesen termel. A tengeri kagylókból is megtalálható, vagy laboratóriumban elkészíthető. A glükózamin-hidroklorid a glükózamin számos formájának egyike, és az ebben az étrend-kiegészítőben található glükózamin-HCL kagylóból származik.

A metil-szulfonil-metán (MSM) egy természetben előforduló vegyi anyag, amely növényekben, állatokban és emberekben található meg. Kénforrás.

A kurkumin a kurkuma és kisebb mértékben a gyömbérhez kapcsolódó sárga pigment.

1 kapszulát kell bevenni napi 2-3 alkalommal, lehetőleg étkezés közben.
NEM alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára 
Tejmentes, gluténmentes
allergia-tanácsok: kagylót tartalmaz.

Scroll

NAME

IMG
PRICE