Kezdőlap    Egészségmegőrzés    Immunrendszer támogatása   

Advanced Immunity Spectrum

Elérhetőség: Raktáron

 
17.58 € 21.09 €

60 kapszula

Erőteljes immunitási komplex gyógynövényekkel, gyökerekkel, biotikumokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és reishi gombával:

A C-vitamin erőteljes immunitási kombinációja több forrásból PLUS-specifikus szinergikus gyógynövények, baktériumtenyészet, vitaminok, ásványi anyagok és reishi gomba.

A B6-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a hormonális aktivitás szabályozásához, a normál cisztein szintézishez, a normál energiatermelő anyagcseréhez, a normál homocisztein anyagcseréhez, a normál fehérje- és glikogén anyagcseréhez, valamint a fáradtság és a fáradtság csökkentéséhez.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működésének fenntartásához. Ez hozzájárul a vér, a csontok, a porc, az íny, a bőr és a fogak normál működéséhez a normál kollagénképződéshez, a normál energiatermelő anyagcseréhez, az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkcióhoz, a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez, a fáradtság és a fáradtság csökkentése, az E-vitamin redukált formájának regenerálása és növeli a vas felszívódását.

A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és az egészséges gyulladásos válaszhoz, a kalcium és foszfor normál felszívódásához / felhasználásához, a normál vér kalciumszinthez, a normál csontok fenntartásához, az izomműködés fenntartásához, a normál fogak fenntartásához, szerepet játszik a sejtosztódás folyamatában, és szükséges a gyermekek csontok normál növekedéséhez és fejlődéséhez.

Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

A szelén hozzájárul a normál haj fenntartásához, a normál körmök fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a pajzsmirigy normális működéséhez és a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

A cink hozzájárul a normál DNS-szintézishez, a normál sav-bázis anyagcseréhez, a normál szénhidrát anyagcseréhez, a normál kognitív funkcióhoz, a normál termékenységhez és a szaporodáshoz, a normál makroelemek anyagcseréjéhez, a zsírsavak normál anyagcseréjéhez, az A-vitamin normál anyagcseréjéhez, a normál fehérje szintézishez, a normál működés fenntartásához. csontok, a normál haj, köröm és bőr fenntartása, a vérben a normál tesztoszteron szint fenntartása, a normális látás fenntartása, az immunrendszer normális működése, a sejtek védelme az oxidatív stressz ellen, és ez szerepet játszik a a sejtosztódás folyamata.


Vegyen be 1 kapszulát naponta 1-3-szor, vagy az utasítások szerint.
Vegetáriánusok és vegánok számára
Tejmentes Gluténmentes

Scroll

NAME

IMG
PRICE