Kezdőlap    Egészségmegőrzés    Immunrendszer támogatása   

MENOstage

Elérhetőség: Raktáron

 
15.24 € 18.29 €

60 kapszula

Növényi étrend-kiegészítő:

Gyengéd étrend-kiegészítő, amelyet kifejezetten a menopauzás nők számára alakítottak ki.

13 növényi összetevő keverékét tartalmazza: pfaffiapor, vadon élő jamgyökér, zsályalevél, lucerna (Medicado Sativa) por, komló, vörös lóhere, schizandra chinensis, szibériai ginzengpor, szójaizoflavonok, cink-citrát por, B6-vitamin (piridoxin-HCL) por, moszat és atriplex halimusz.

Az izoflavonok a természetben előforduló szerves növényi vegyületek egy osztálya, amely a szójababban, a csicseriborsóban és más hüvelyesekben található. Ezek a fitokémiai anyagok és a fitoösztrogének alkategóriájába tartoznak.

A B6-vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához, valamint a normál cisztein szintézishez, a normál energiatermelő anyagcseréhez, az idegrendszer normál működéséhez, a normál homocisztein anyagcseréhez, a fehérje és glikogén normális metabolizmusához, a normál pszichológiai funkcióhoz, a vörösvértestek normál kialakulásához, az immunrendszer normális működése, valamint a fáradtság és a fáradtság csökkentése.

A cink hozzájárul a normális termékenységhez és szaporodáshoz, valamint a normál csontok, haj, köröm, bőr, látás, immunrendszer és a normál kognitív funkció fenntartásához.

1 kapszulát kell bevenni naponta 2-3 alkalommal étkezés közben.

Az első 2-3 héten napi 2-3 alkalommal (étkezés közben) bevéve magasabb 2 kapszula kezdeti bevitelét javasoljuk. Ezt követően a bevitelt napi 1-3 kapszulára kell csökkenteni fenntartó napi bevitelként.

Figyelem:
Napi 10 mg-ot meghaladó mennyiségű B6-vitamin hosszú távú bevétele enyhe bizsergéshez és zsibbadáshoz vezethet.
Vegetáriánusok és vegánok számára tejmentes, gluténmentes Kosher által jóváhagyott allergia-tanácsok: Szója tartalmaz.

Scroll

NAME

IMG
PRICE