Kezdőlap    Egészségmegőrzés    Immunrendszer támogatása   

Liver Clear

Elérhetőség: Raktáron

 
16.41 € 19.69 €

60 kapszula

Májműködés támogatása:

A májnak számos alapvető funkciója van, ideértve a káros hulladéktermékek eltávolítását a testből, a tápanyagok tárolását az energia időben történő leadása érdekében, valamint a vitalitás és a jólét fenntartását.

Ez az étrend-kiegészítő egészséges májápoló készítmény, gyógynövény-kivonatok és porok, valamint vitaminok - kolin, biotin, articsóka, fokhagyma, bojtorján gyökér, petrezselyem levél, N-acetil-L-cisztein, cékla, édesgyökér gyökér, alfa-lipoic - kombinációjával Sav (ALA), édesköménymag, kurkuma, gyömbérgyökér, cayenne és pitypanggyökér.

Ideális egy teljes testtisztító és méregtelenítő program részeként.

Kicsit többet az összetevőkről ...

Kolin:
A kolin vízben oldódó vitamin. Egyes állatok nem képesek előállítani kolint, de egészséges állapotban tartásuknak étrendjükön keresztül kell azt fogyasztaniuk. Az emberek azonban kolint termelnek a májban. A kolin hozzájárul a normál homocisztein metabolizmushoz, a lipid metabolizmushoz és a máj normál működésének fenntartásához.

Biotin:
A biotin vízoldható B-vitamin, más néven B7-vitamin, korábban H-vitamin vagy koenzim néven ismert. Hozzájárul a normál energiatermelő anyagcseréhez, az idegrendszer normál működéséhez, a normál makroelemek anyagcseréhez, a normál pszichológiai funkcióhoz, a normál hajhoz és a bőr, valamint a normál nyálkahártyák fenntartása.

1 kapszulát kell bevenni napi 1-3 alkalommal, vagy szükség szerint.


Vegetáriánusok számára alkalmas. Tejmentes, gluténmentes Kosher

Scroll

NAME

IMG
PRICE