Kezdőlap    Egészségmegőrzés    Diétás termékek   

WheyNourish (Vanilla Flavour)

Elérhetőség: Raktáron

 
24.04 € 28.85 €

600g powder
Nutritional information per 100g
Energy - 1621kJ/386 kcal
Fat - 5.6g
of which saturates 3.8g
Carbohydrate - 10g
of which sugars 0.3g
Fibre - 0.8g
Protein - 78.6g
Salt – 0.6g

Tejsavó-fehérjepor (vanília ízű):

Ízletes vanília ízesítésű savófehérje-kiegészítő, kiváló minőségű savófehérje-koncentrátum és savófehérje-keverék keverékéből származik.

Csak a legmagasabb fokú, hormonmentes tejet használták fel, amelyet az EU és a brit tehenek származnak - nem tartalmaznak GMO-kat vagy más „nasties” -, és 30,6 adagban 23,6 g fehérjét szolgáltatnak.

A kiváló aminosavprofil biztosítása mellett gondoskodtunk arról is, hogy ennek a savópornak az használata ízletes, gondtalan élmény - egyszerűen adjunk hozzá vizet, juiceot, tejet vagy bármilyen más folyadékot az Ön által választott ízletes fehérjefokozáshoz, amely edzés előtt vagy után, vagy a nap bármely szakában, fehérjeben gazdag snackként használható.

A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez, az izomtömeg fenntartásához és a normál csontok fenntartásához.
Táplálkozási információk 100 g-onként
Energia - 1621kJ / 386 kcal
Zsír - 5,6 g
ebből telített 3,8 g
Szénhidrát - 10 g
ebből cukor 0,3 g
Rost - 0,8 g
Fehérje - 78,6 g
Só - 0,6 g
Napi 1 - 3 adag (halmozott gombóc), szükség szerint.

Keverés folyadékokkal:
1 kanál (30 g) hozzáadása egy nagy pohár vízhez, léhez, tejhez vagy más folyadékhoz. Ezt ezt követően villával vagy turmixgéppel kell keverni a keveréshez.

Lehetséges felhasználások:
Ez a savófehérje por felhasználható edzés előtt, edzés után vagy egyszerűen ízletes protein rázásként a nap bármely szakában.
Vegetáriánusok számára megfelelő. Gluténmentes Nem tartalmaz: GMO-kat, hormonokat, műfestékeket vagy édesítőszereket. A legmagasabb minőségű tej csak az EU és a brit tehenekből származik. Allergiával kapcsolatos tanácsok: Tejet és szóját tartalmaz.

Scroll

NAME

IMG
PRICE